Creëer de meest schitterende schilderijen

Diamond Painting Auto's

vwbusroestig

Auto's

Bent u ook zo’n fan van de formule1? Of heeft u een voorliefde voor klassieke auto’s? Wij van Hilshobbyshop begrijpen precies wat u bedoelt! 

Daarom hebben wij een ruim assortiment in diamond painting schilderijen van auto’s beschikbaar. Zo kunt u die ene gedroomde auto zelf op het doek vereeuwigen en ophangen. 

Meer informatie

Bent u op zoek naar een specifiek model, of kunt u niet precies vinden waar u naar zocht? 

Neem dan contact met ons op, en vraag naar de mogelijkheden! 

Over Diamond Dotz

Diamond painting, ook wel diamond dotz genoemd, is een techniek waarmee u in korte tijd prachtige schilderijen kunt creëren!

Hoe het werkt

Met een speciale pen plaatst u steentjes op een voorbedrukte afbeelding. Deze is voorzien van een plaklaag, waardoor u niet met onhandige lijm hoeft te werken. De steentjes kunnen op de juiste plek geplaatst worden door middel van symbolen die verbonden zijn met kleurnummers.

Pakketten

Bij Hilshobbyshop bieden wij pakketten voor iedereen, van de gevorderde gebruiker tot beginner. De pakketten worden geleverd met alles er op en er aan, zodat u direct van start kunt gaan! Het pakket bestaat uit een painting(canvas), steentjes, sorteerbak, pincet, speciale pen en een blokje wax.

Promotion

Claim code

10%

10% korting vanaf een besteding 50 euro