Creëer de meest schitterende schilderijen

Diamond Painting Personen

andrehazes1

Personen

Een gezicht van een persoon geeft vaak een erg sterk beeld. Van de juiste afbeelding kunt u prachtige emoties aflezen. Bent u op zoek naar zo’n afbeelding, of wilt u deze graag zelf creëren met diamond painting? Zoek dan niet verder! Wij bieden een ruim assortiment van diamond paintings aan met prachtige persoonsafbeeldingen. 

Meer informatie

Heeft u niet gevonden waar u naar op zoek was, of heeft u een specifieke vraag?

Neem dan contact met ons op, en vraag naar de mogelijkheden!

Over Diamond Dotz

Diamond painting, ook wel diamond dotz genoemd, is een techniek waarmee u in korte tijd prachtige schilderijen kunt creëren!

Hoe het werkt

Met een speciale pen plaatst u steentjes op een voorbedrukte afbeelding. Deze is voorzien van een plaklaag, waardoor u niet met onhandige lijm hoeft te werken. De steentjes kunnen op de juiste plek geplaatst worden door middel van symbolen die verbonden zijn met kleurnummers.

Pakketten

Bij Hilshobbyshop bieden wij pakketten voor iedereen, van de gevorderde gebruiker tot beginner. De pakketten worden geleverd met alles er op en er aan, zodat u direct van start kunt gaan! Het pakket bestaat uit een painting(canvas), steentjes, sorteerbak, pincet, speciale pen en een blokje wax.

Promotion

Claim code

10%

10% korting vanaf een besteding 50 euro